MONTAGE:

Onze KOZIJNEN worden geplaatst in een hardhouten STELKOZIJN. Dit betekent dat het oude kozijn volledig verwijderd en afgevoerd wordt. Tevens wordt de onderzijde van het stelkozijn afgedicht met een loodslabbe. Het stelkozijn wordt op de muur afgekit waarna het kozijn, met daaraan een AANSLAGPROFIEL MET RUBBER, in het stelkozijn wordt geplaatst. Dus GEEN plaatsing op de kale muur!  Het rubber aan het kozijn geeft een STRAKKE AFWERKING tussen kozijn en muur!. Hierna wordt het kozijn waterpas vastgezet met zware Torxschroeven door het stelkozijn en in de muur.Ruimten tussen het kozijn en het stelkozijn aan de binnenzijde worden met purschuim afgedicht. Een perfecte afdichting tussen buiten en binnen.


BINNENAFWERKING:

De binnenafwerking van onze KOZIJNEN bestaat in de regel uit KUNSTSTOF kantplanken en koplatten die op het geplaatste stelkozijn worden geplaatst en rondom zorgen voor een strakke afwerking van het kozijn. Aangezien dit een kliksysteem is ziet men verder geen spijkers en schroeven en zorgt dit niet voor extra werk als stucen en behangen. De onderzijde van de kozijnen wordt meestal voorzien van een vensterbank in de gewenste breedte.De KLEUR van de binnenafwerking is TEVENS de kleur van het kozijn!!

GLAS

Het door ons bij de kozijnen geleverde isolatieglas voldoet met een waarde van 1.1 ruimschoots aan de nu geldende normen. (HR ++).Tevens is het nu mogelijk dubbel isolatieglas te leveren (dit betekent 3 glasplaten en 2 spouwruimten) om een nog beter isolatiewaarde te bewerkstelligen.!
Uiteraard leveren wij in combinatie met dubbel glas diverse soorten sierglas. Bijvoorbeeld ondoorzichtig glas voor badkamers en toiletruimtes.
Glas in lood: oude glas in lood ramen kunnen wij vervangen door nieuw glas in lood in de spouw van het isolatieglas te plaatsen. Uiteraard geheel in de oude stijl, kleuren en vormen.

ONDERHOUD:

Onderhoud aan door ons geleverde kozijnen behelst in de regel niet meer dan een schoonmaakbeurt in combinatie met het zemen van de ramen. Het wordt afgeraden de kozijnen te bewerken met bijvoorbeeld autowas. Door de vette toplaag trekt dit juist meer vuil aan!
De rails van een schuifpui dient alleen met een droge doek te worden gereinigd zodat vuil zich niet aan de wielen kan hechten!
Het beslag in draaikiepramen, sloten en haken dient eens per jaar geolied te worden.

SERVICE:

Indien gewenst zijn wij gaarne bereid dit onderhoud ter hand te nemen tegen een geringe vergoeding!
Het beslag wordt schoongemaakt en geolied. Eventueel het nastellen van de draaidelen voor een onbezorgde werking wordt ook bekeken.
Voor dit onderhoud kunt u op de homepagina onder service uw naam en telefoonnummer achterlaten. U wordt gebeld voor een afspraak. Ook NIET door ons geplaatste kozijnen komen uiteraard in aanmerking voor onderhoud. Ook hier kunt u een afspraak voor maken.

HORREN:

Bij de door ons geleverde kozijnen kunnen wij voor draaikiepramen een inzethor leveren, afkomstig van onze kozijnenleverancier PROFEL. Deze horren kunnen uitgenomen worden. Na plaatsing kunnen de draaikiepramen uiteraard gewoon gebruikt worden. Voor schuifpuien leveren wij PLISSE schuifhorren van de firma UNILUX. Eenvoudig, sterk en niet storinggevoelig! Ook deze horren kunnen eenvoudig uitgenomen worden.

Alle horren worden geleverd in de kleur van de kozijnen!!

servicemelding

Nieuws

BTW VERLAGING:
De regering heeft besloten de btw per 1 maart jl. te verlagen van 21% naar 6%. Dit om de bouw te stimuleren.
Voor u als consument betekent dit op door ons geplaatste kozijnen een verlaging van het arbeidsloon van 21% naar 6%.

Deze regeling geldt voorlopig tot 1 juli 2015. Materialen blijven wel belast met 21% btw.

ACTIE: tot 1 december 2015  leveren wij GRATIS een inzethor in door ons geplaatste draaikiepramen!!! Deze horren leveren wij uiteraard ook voor kunststof KOZIJNEN van andere leveranciers dan PROFEL


Klik op bovenstaande link om service of reparatie te melden.

NIEUW: sinds januari 2013 in het kunststof KOZIJNEN assortiment onder andere de kleur Monumentengroen in houtnerffolie. Deze kleur geeft uw woning een nog klassieker uiterlijk!   

facebook alreno