Profielen

Ramen en deuren bepalen het gezicht van uw woning. Ongeacht de bouwstijl getuigen onze oplossingen onbetwistbaar van uw persoonlijke smaak en levensvisie.

Klassiek
De klassieke (of verdiepte) kozijnen voor deuren en ramen geven uw woning of bedrijfspand een zeer fraai uiterlijk en zijn zowel geschikt voor klassieke als moderne bouwstijlen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vlak
Naast de klassieke kozijnen, zijn er ook vlakke kozijnen voor deuren en ramen. Deze geven uw woning (of bedrijfspand) een stijlvol en tijdloos uiterlijk. Tevens zijn deze kozijnen geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Kleuren
Kleuren zijn belangrijk. Daarom zijn onze kozijnen leverbaar in meer dan twintig kleuren en zijn er veel verschillende combinaties mogelijk. De gekleurde kozijnen zijn zowel in houtstructuur leverbaar als met vlakke oppervlakte. Zowel op de binnenzijde als op de buitenzijde van het profiel.

servicemelding

Nieuws

BTW VERLAGING:
De regering heeft besloten de btw per 1 maart jl. te verlagen van 21% naar 6%. Dit om de bouw te stimuleren.
Voor u als consument betekent dit op door ons geplaatste kozijnen een verlaging van het arbeidsloon van 21% naar 6%.

Deze regeling geldt voorlopig tot 1 juli 2015. Materialen blijven wel belast met 21% btw.

ACTIE: tot 1 december 2015  leveren wij GRATIS een inzethor in door ons geplaatste draaikiepramen!!! Deze horren leveren wij uiteraard ook voor kunststof KOZIJNEN van andere leveranciers dan PROFEL


Klik op bovenstaande link om service of reparatie te melden.

NIEUW: sinds januari 2013 in het kunststof KOZIJNEN assortiment onder andere de kleur Monumentengroen in houtnerffolie. Deze kleur geeft uw woning een nog klassieker uiterlijk!   

facebook alreno